Херцогинята на Съсекс пристигна в сградата на държавния губернатор в Лагос,

...
Херцогинята на Съсекс пристигна в сградата на държавния губернатор в Лагос,
Коментари Харесай

Роклята на Меган Маркъл за Деня на майката в САЩ: Херцогинята носи жълта рокля на Caroline Herrera за $3990, която носеше, за да обяви бременността си с принцеса Лилибет и за първия рожден ден на принц Арчи, докато прекарва празника без децата си

Херцогинята на Съсекс пристигна в постройката на държавния губернатор в Лагос, облечена в преоблечена „ жълта копринена рокля с колона “ от Carolina Herrera

To придружавайки тоалета, майката на две деца добави колието си с яка AURate и чифт златни обеци с дискове с чук от Дженифър Майер за $3250 (£2605), и двете от които е носила преди.

Меган внесе спомагателен искра в тоалета си с гривната си Lorraine Schwartz „ Evil Eye “, златна гривна Cartier „ Love “ и диамантена тенис гривна от Ariel Gordon.

Меган също облече роклята на Caroline Herrera по различен специфичен мотив - първия рожден ден на принц Арчи, както е показано в сериала на Netflix, Harry & Meghan.

Гардеробът на Меган Маркъл за тридневното й посещаване в Нигерия наподобява е цялостен със сантиментални решения - и тя продължи тази тематика с днешното си облекло.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР